Domov | O Podjetju | Tehnološka konferenca | Novice | Facebook | Sitemap | RSS | Iskanje | Galerija | Obrazci | Certifikati kakovosti
Anet
Texa

texa

DIAGNOSTIČNA OPREMA
Za avtomobile, motorna kolesa, tovornjake


ADEL TEHNIČNA SLUŽBA

Damjan Velov 031 680 217,  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

pomoc_texa

pomoc_texa

TEXA UNIVERZALNE DIAGNOSTIČNE REŠITVE


NanoDiag

NanoDiagNajmanjše, a visoko zmogljivo orodje za celovito diagnozo stanja vozila. Združuje tradicionalno visoko zmogljivost TEXA naprav z neverjetnimi dimenzijami in maso: 70x48x24 mm in 32 gramov. Naprava ima samodejno napajanje in Bluetooth za povezavo z osebnim računalnikom, kar odpravi težave s kabli. NanoDiag je bil razvit posebej za AVTOMOBILSKO okolje in uporablja operacijski sistem IDC4, ki zagotavlja široko pokritje znamk in modelov.

NanoDiag.pdf


OBD Log in OBD MATRIX

obd-log-obd-matrixTo sta elektronski napravi, ki se povežeta neposredno na OBD vtičnico vozila in snemata parametre ter občasne in stalne napake, medtem ko voznik normalno uporablja vozilo. To skrajša čas pri iskanju napake, kar je velika prednost za mehanike in lastnika vozila. Posnete podatke si lahko s pomočjo posebnega programa za OBD Log ogledate na običajnem osebnem računalniku. OBD Log omogoča analizo parametrov motorja, medtem ko lahko OBD MATRIX nadzoruje vse elektronske si-stem v vozilu.


AXONE Palmtop, AXONE Pad in AXONE Direct

axone-palmtopUniverzalne prikazovalne enote za diagnozo in analizo emisij. AXONE Direct upo-rablja kabelsko povezavo, medtem ko sta AXONE Pad in AXONE Palmtop povsem brezžična. Vse se lahko povežejo s TEXA diagnostičnimi vmesniki s pomočjo Bluetooth brezžične tehnologije. Program na napravi ima tudi funkciji "ISKANJE", ki jo podpira Google in TGS2 za samodejen pregled sistema vozila.

Več ...Axone S TPS

axone s tpsTEXA diagnostična naprava za osebna vozila AXONE S z IDC4 FAST FIT programom v slovenskem jeziku, diagnostičnim vmesnikom Navigator Nano S in TPS ključem za programiranje senzorjev ventilov pnevmatik. Omogoča servisne ponastavitve, pregled in brisanje napak v vseh sistemih. Naprava deluje časovno neomejeno.SERIJA NAVIGATOR TX

navigator-txSerija diagnostičnih in avto-diagnostičnih vmesnikov, ki lahko preko brezžične tehnologije Bluetooth komunicirajo z vsemi TEXA prikazovalnimi enotami in vsa-kim PC-jem. NAVIGATOR TXT je za vse vrste vozil; NAVIGATOR TXC za avtomobile in lahka gospodarska vozila z OBD vtičnico; NAVIGATOR TXB za motorna kolesa, skuterje, štirikolesnike, čolne in vodne skuterje; NAVIGATOR TXM za izvenkrmne in vgradne motorje.

Več ...


UNIProbe

uni-probePriročen diagnostični vmesnik, ki lahko preko brezžične tehnologije Bluetooth komunicira z vsemi TEXA prikazovalnimi enotami in vsakim PC-jem. Vključuje šest različnih naprav: 4-kanalni osciloskop, multimeter, tester mreže, tester akumulatorja, generator signala in tester tlaka.GASBOX Autopower in OPABOX Autopower

gasbox-autopowerKomori za analizo izpušnih plinov bencinskih (GASBOX) in dizelskih (OPABOX) motorjev. Vgrajeni akumulatorji omogočajo 6 urno neprekinjeno delovanje, kjer Vam ne bodo v napoto razni napajalni kabli. S prikazovalnimi enotami in MULTI PEGASO komunicirata preko brezžične tehnologije Bluetooth.RC2 in RC3

rc2inrc3Merilnika obratov in temperature motorja. S prikazovalnimi enotami in MULTI PEGASO komunicirata preko brezžične tehnologije Bluetooth. RC2 lahko meri s pomočjo mikrofona in signala akumulatorja ali preko induktivnih klešč in piezoelektričnega senzorja. RC3 ponuja vse zgoraj omenjene načine plus neposredno branje iz OBD vtičnice.

 


SERIJA KONFORT 700R

serija-konfort700rSerija 700R je napredna linija servisnih in polnilnih naprava za klimatske sistem v obstoječih vozilih, kot tudi pri najnovejših. Serijo sestavljajo 4 modeli z različnimi last-nostmi in aplikacijami. Ta nova serija je skladna s sistemi, ki uporabljajo obstoječi R134a in novi plin R1234yf. Vsi modeli imajo vgrajeno SD kartico ter celovito bazo podatkov vozil.

 

 

FUNKCIJE PROGRAMSKE OPREME TEXA

IDC4

Poleg vseh naprav TEXA dobite tudi program IDC4, ki ga je razvila TEXA. Program IDC4 pokriva več kot 240 znamk in 32000 modelov. Poleg standardne diagnoze imate za vsako izbrano vozilo tudi dodatne podatke, kar napravi IDC4 dokaj unikaten. To je inovacija, ki je popolnoma spremenila svet diagnostičnih naprav: ko ste izbrali znamko, model in motor, lahko nato izberete tudi dodatne podatke, ki so značilni za izbrano vozilo. Preberete si lahko tehnična poročila o najpomembnejših in najpogostejših okvarah, sheme ožičenj in opise komponent, kjer so dodane fotografije in video posnetki za lažje popravilo teh komponent.

Več ...


FUNKCIJA "ISKANJE" POWERED BY GOOGLE

Če se preko Wi-Fi povezave, povežete z internetom, lahko TEXA naprave na osrednjem TEXA strežniku poiščejo rešitve na določene težave, ki jih imate pri vozilu. Ko ste izbrali vozilo, ki ga popravljate, lahko preko gumba na zaslonu pošljete zahtevo po rešitvi, ki jo boste prejeli v nekaj sekundah..

TEXA strežniki vsebujejo že več kot 6000 rešitev, ki so povezane z različnimi težavami, ki so bile zabeležen v klicnih centrih po vsem svetu pri tem pa se vsak teden doda vsaj 100 novih rešitev.


FUNKCIJA TGS3

Funkcija TGS3 (TEXA Globalno iskanje 3) je še en od inovacij, ki je standardno vključena v program IDC4. TGS3 omogoča samodejen pregled elektronskih krmilnih enot v vozilu. Preiščete lahko vse sisteme ali pa le določene. Program nato opravi popolnoma samodejni pregled in zagotavlja pravilno prepoznavo ECU-ja in zaznavo vseh napak.

Če so v krmilni enoti zaznane napake, lahko neposredno preklopite v avto-diagnostični način s klikom na eno ikono pri tem pa Vam ni potrebno ponovno zagnati programa.

 

Klicni center:
01/ 583 03 30